Afirčki kup nacija pravi problem Zvezdi!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 26.12.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net

Vladan Milojević neće imati sve igrače na pripremama.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević okupiće igrače šampiona Srbije nakon Božića i započeti pripreme za prolećnu polusezonu u koju crveno-beli ulaze sa drugog mesta na tabeli Super lige Srbije i sa bodom zaostatka u odnosu na Partizan.

U toku priprema Milojević neće imati sve igrače na raspolaganju, jer Afrički kup nacija koji se održava od 13. januara do 11. februara pravi probleme Crvenoj zvezdi.

Gotovo je izvesno da će petorica Zvezdinih fudbalera učestvovati na šampionatu Afrike, a samim tim neće proći pripremni period sa novim šefom struke.

U pitanju su štoper Naser Điga iz Burkine Faso, ofanzivac iz Gane Osman Bukari, njegov saigrač iz nacionalnog tima veznjak Edmund Ado, još jedan igrač veznog reda Kings Kangva koji nastupa za Zambiju i napadač Obale Slonovače Žan-Filip Kraso. Đigino učešće na turniru je potvrđeno, dok su preostala trojica na širem spisku svojih selekcija.

Šampionat Srbije nastavlja se 10. februara, a ako neko od Zvezdinih Afrikanaca stigne do finala neće ga biti na premijeri protiv Voždovca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke