Agent Rikardo hvalio Andradea i njegove kvalitete: "Sada imamo 'portugalsku grupu' u timu"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.06.2022.
15:30
Izvor: Sportske.net

Dočekao je prijatelja.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najbolji strelac Partizana i Super lige Srbije iz prošle sezone Rikardo Gomeš dočekao je svog zemljaka Patrika Andradea u ovom klubu.

Andrade je danas predstavljen na stadionu u Humskoj, gde se pridružio svom prijatelju Rikardu Gomešu koji je pojasio odakle datira njihovo poznanstvo.

"Igrali smo zajedno za nacionalni tim. Prvi put smo bili u selekciji do 18 godina, a onda smo igrali i za prvi tim, takođe. Moje mišljenje je da je on dobar igrač, kvalitetan i doneće našem timu dodatni kvalitet u sredini", rekao je Rikardo.

U ekipi se sada stvara grupica ljudi koja dobro poznaje portugalski jezik - Rikardo, Andrade, trener Ilija Stolica, Ljubomir Fejsa...

"To je dobro, takođe, i za njih da vežbaju jezik. Fejsa zna portugalski, ali ponekad se desi da dugo ne pričamo na portugalskom, pa se onda malo i zaboravi. Dobro je da imamo i takvu vrstu konverzacije".

On je potom opisao Andradea i govorio o tome šta javnost može da očekuje od njega.

"Mislim da on ima dobar kvalitet, odličan šut levom nogom, završni pas, čuvanje lopte i mislim da je to stil koji trener želi od nas sada. Srećan sam i malo uzbuđen što će nam se on pridružiti", završio je Rikardo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke