Akanđi se slaže sa Radetom Bogdanovićem: "Najgori teren na kojem sam igrao!"

Autor: Lazar Nikolić
subota 12.10.2024.
23:40
Izvor: Sportske.net

Štoper Švajcarca ogorčen zbog stanja terena u Leskovcu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švajcarsku u Leskovcu sa 2:0, u meču trećeg kola grupe 4 Lige nacija.

Briljirali su srpski reprezentativci večeras, od golmana Predraga Rajkovića, koji je odbranio penal, pa sve do kapitena Aleksandra Mitrovića strelca drugog pogotka za "orlove".

Na drugoj strani, gosti imaju zamerke na teren u Leskovcu. Posebno je razočaran stanjem travnate podloge bio defanzivac Švajcarske Manuel Aknađi iz Mančester sitija.

"Ne želim to da koristim kao izgovor, ali očigledno nije lako igrati na takvom terenu. To je jedan od najgorih terena na kojima sam ikada igrao. Ali i dalje moramo biti bolji. Igrali smo dobar fudbal u prvih 20 minuta. Nakon toga smo popustili. Moramo to pažljivo da analiziramo. Danas jednostavno nije bilo dovoljno", rekao je Aknađi, a sa njim se složio i golman Švajcaraca Gregor Kobel.

"Dobro smo počeli. Teren nije bio dobar uopšte. Pokušavali smo da igramo odpozadi, ali nisu pustili Granita da izađe. Nismo mogli brzo da se prilagodimo. Sigurno nije bila dobra utakmica. Brzo ćemo to zaboraviti. Nismo bili dominantni sa loptom koliko smo želeli. Oni su odigrali dobru utakmicu", zaključio je čuvar mreže Borusije Dortmund.

Sa Švajcarcima se složio i Rade Bogdanović, koji je teren u Leskovcu nazvao "njivom".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke