Akcija Partizana kod gola je uvežbavana!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.04.2021.
23:40
Izvor: Sportske.net, Beta

Sveta Marković istakao da se radilo dobro na treninzima.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je večeras da je srećan zbog postignutog gola protiv Vojvodine, ali da je srećniji zbog plasmana svoje ekipe u finale Kupa Srbije.

"Bila je veoma teška i zahtevna utakmica. Vojvodina je odlična ekipa, posle nas i Zvezde sigurno jedna od boljih u našoj ligi. Bilo je teško. Postigao sam taj gol posle 20 i nešto utakmica od povratka i srećan sam, a još srećniji sam što smo prošli u finale Kupa", rekao je Marković, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije, pošto su u Novom Sadu pobedili ekipu Vojvodine sa 1:0. Jedini gol u reprizi prošlogodišnjeg finala postigao je upravo Svetozar Marković u 11. minutu.

"Uvežbavali smo ovu akciju na prethodna dva treninga i uspeli smo da damo gol", rekao je Marković.

Utakmicu na stadionu "Karađorđe" pratio je i selektor Srbije Dragan Stojković. Upitan da li misli da je vreme da dobije poziv u nacionalni tim, Marković je naveo da nije na njemu da misli o tim stvarima.

"Na meni je da treniram više i napredujem, a poziv u A selekciju jedva čekam. Nadam se da će doći u skorije vreme", rekao je Marković.

Partizan će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Crvene zvezde. Finale je na programu 25. maja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke