Ako padne Kairat - Zvezda putuje u Moldaviju!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 28.07.2021.
20:54
Izvor: Sportske.net

Šerif rutinski do trećeg kola.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, ukoliko eliminišu Kairat, igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa, koji je ukupnim rezultatom 4:1 savladao jermenski Alaškert.

Šerif je nakon trijumfa na gostovanju od 1:0, pobedio večeras na svom terenu 3:1 i tako zasluženo prošao u pretposlednju rundu za ulazak u Ligu šampiona.

Nije počelo tako lagano, pošto je publiku u Tiraspolju šokirao Aleksandar Glišić već u 10. minutu, ali su preokret Šerifu obezbedili Gustavo Dulanto samo pet minuta kasnije i Silva Enrike de Souza Luvanor u 23. minutu.

U drugom poluvremenu viđen je još jedan gol u mreži gostiju iz Jermenije pošto se u 87. minutu u strelce upisao Sebastijan Til sa penala.

Zvezda bi eventualnim sudarom sa Šerifom bila treći klub koji će igrati protiv ovog moldavskog kluba. Prethodno ih je Partizan eliminisao davne 2005. godine, dok ovaj podvid nije uspela da ostvari Vojvodina osam godina kasnije.

U drugom meču odigranom u ovom terminu Olimpijakos je overio prolaz pobedom i u revanšu protiv Nefčija u Bakuu 1:0.

Strelac jedinog gola na meču bio je grčki napadač Georgijus Masuras u 15. minutu na asistenciju Matijea Valbuene.

Podsetimo, sutra će do narednog kola u kvalifikacijama za Ligu konferencija pokušati da dođu Partizan, Vojvodina i Čukarički, pa ukoliko mislite da će sva četiri naša kluba proći, za vas smo spremili posebnu ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke