Ako se bude birala nova Zvezdina zvezda rekorder Milan Rodić imaće 11 svojih aduta!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 22.05.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Istorijski važan igrač crveno-belih.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su apsolutnu dominaciju domaćim fudbalom.

Zvezda je sinoć osvojila Kup Srbije i po četvrti put uzastopno stigla do "duple krune" što je najduži niz u istoriji. Uz to crveno-beli su i sedmostruki uzastopni prvaci Srbije, što nikada nikome nije pošlo za rukom.

Zajedničko za sve te osvojene trofeje, ukupno 11, jeste ime - Milan Rodić.

Levi bek crveno-belih izjedančio se na listi najtrofejnijih igrača u istoriji kluba sa prvom Zvezdinom zvezdom Rajokom Mitićem koji takođe podigao 11 šampionskih pehara, dok su iza njih ostali treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić i još jedan član sadašnje generacije Mirko Ivanić sa po 10.

Pored toga Rodić je u crveno-belom dresu odigrao 268 utakmica i ušao među 10 igrača sa najviše nastupa za naš najtorfejniji klub.

Rodić je u Zvezdi od 2017. godine, igrao je sa crveno-belima grupnu fazu Lige šampiona u tri navrata, dočekivao proleća u Evropi i odigrao preko 300 utakmica u dresu našeg najatrofejnijeg kluba čiji je postao rekorder.

Pouzdanom fudbaleru rođenom 1991. godine ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2026. godine, nakon toga mogao bi u fudbalsku penziju, a kada se i ako se bude birala nova Zvezdina zvezda imaće argumenta zbog kojih bi to mogao da postane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke