Ako Zvezda i Partizan prođu dalje, kada će saznati imena rivala?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.12.2021.
16:55
Izvor: Sportske.net

Nekoliko opcija je u igri u ovom trenutku.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u četvrtak biju odlučujuće bitke za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, odnosno Ligi konferencija.

Zvezda u poslednjem kolu Lige Evrope gostuje Bragi u Portugaliji i u zavisnosti od ishoda tog meča, crveno-beli mogu da se kao prvi u grupi plasiraju direktno u osminu finala, ako završe na drugom mestu igraće u plej-ofu, a ako u slučaju poraza padnu na treće mesto, takmičenje će nastaviti u Ligi konferencija.

Partizan će iste večeri dočekati kiparski Anortozis i ukoliko izbegne poraz u Humskoj, zadržaće drugo mesto koje ga vodi u plej-of za ulazak u osminu finala Lige konferencija.

Ako Zvezda i Partizan izbore plasman u plej-of Lige Evrope, odnosno Lige konferencija, imena narednih rivala saznaće 13. decembra za kada je zakazan žreb, a utakmice plej-ofa u ova dva takmičenja igraće se 17. i 24. februara naredne godine.

A ukoliko Zvezda posle meča u Portugaliji ostane na prvom mestu u svojoj grupi, ona će ''preskočiti'' plej-of i protivnika u osmini finala Lige Evrope saznaće tek 25. februara sledeće godine. Mečevi osmine finala igraće se 10. i 17. marta.

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke