Albanci nemaju dilemu: "Meč sa Zvezdom nacionalno pitanje!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.08.2020.
15:14
Izvor: Sportske.net

Sve snage skoncentrisane su na susret u Tirani.

screenshot: youtube
screenshot: youtube

Povezane vesti

Put Tirane u Evropi je nacionalni pitanje Albanije, sudeći prema potezima od početka kvalifikacija.

Naime, albanski mediji pišu o pomoći fudbalskog saveza te zemlje svom šampionu u vidu stručne pomoći, konkretno stručnjaka za video-analizu i statistiku Alarika Rosija, pa tako tamošnja Panorama duel sa šampionom Srbije naziva i "nacionalnim pitanjem Albanije".

Rosi je zaposlen u stručnom štabu selektora Eduarda Reje i važi za jednog od najboljih stručnjaka za skauting rivala na Apeninima, a njegove usluge koristila je Tirana i pred meč sa Dinamom iz Tbilisija.

Isto će učiniti i pred susret sa Crvenom zvezdom koji je na programu u utorak od 20 časova, a pored njega u istu svrhu su upošljeni i Grci Dimitris Ksuris i Nikolas Cacalis.

Meč u glavnom gradu Albanije igra se u utorak od 20 časova, sve staje u jedan meč...
baner kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 24.08.2020
21:48

Deki udji u utakmicu silovito i daj im do znanja od prvog minuta ko je u fudbalu gazda u Srbiji i sirem regionu, a oni onda neka slave 100 godisnjicu osnivanja i neka resavaju nacionalno pitanje.

avatar
fidejan
Monday, 24.08.2020
17:56

Dobro je da Gruzijcima i nama to nije Nacionalno pitanje. Tek su danas postavljene kvote (slične kao i sa Dinamom Tbilisi). E sad ne znam šta to tačno znači. Ako Tirana izgubi da li će Admini sa Wikipedije da uklone stranicu ili će se cela država vratiti u srednji vek. Mada ... kada vidim Godišnjice kod nekog kluba uvek imam respekt (ove godine Tirana - 100 god postojanja) a uz to imaju i nov Stadion i ne tako mali detalj, Edi Rama je fan Tirane. Evo ja ću doborvoljno da im rešim nacionalno pitanje uplatom od 100 dinara na D 2-3 gola ;)

avatar
nemam pojma
Monday, 24.08.2020
15:50

Samo u najsiromašnijim državama Evrope, to je NACIONALNO PITANJE. U svim drugim sportsko nadmetanje dve ekipe i navijača dva kluba. I ne čudi što je tako. Narod treba zabaviti, mesto da mu se prezentuje stvarno stanje, lažu ga ovi naši, verovatno i ovi drugi svoj narod.I dok su Srbi ovako siromašni tri decenje, i znaju za bolje, ovi su uvek bili na repu Evrope. Oni su izašli iz totalne izolacije i proglašenja celog sveta za smrtne neprijatelje, dok ih njihovi zemljaci pljačkaju i manipulišu sa njima, posebno nacionalnim osećanjima. A ako pobede, urnebesno će se veseliti, budeći se sledeće jutro u totalnoj bedi, siromaštvu, nesvesni koliko su izmanipulisani.

avatar
Maksimus
Monday, 24.08.2020
16:31

Bukvalno, dokon narod djavolje igraliste, lepo kaze ona leba i igara, umesto da uzivaju u zivotima i sportski se nadmecu oni od meca prave rat i tamo i kod nas

avatar
Axel
Monday, 24.08.2020
16:32

a srbi će se probuditi u blagostanju