Albanci spremili spiskove - 300 navijača stiže sa Kosova!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.10.2014.
22:07
Izvor: Sportske.net

Uprkos najavama da Fudbalski savez Albanije ne planira da dostavi FS Srbije podatke o navijačima koji bi trebalo da prisustvuju duelu dve reprezentacije u Beogradu, u četvrtak je sa Kosova stigla potvrda da je sve spremno i da će "Crni Orlovi" imati podrš

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Organizacija predstojeće kvalifikacione utakmice za odlazak na EP u Francuskoj koju će u utorak odigrati reprezentacije Srbije i Albanije zakomplikovana je nakon odluke FS Albanije da povede navijače na gostovanje.

Prethodnih dana FS Srbije dostavio je kolegama iz Albanije zahtev da se sačini spisak navijača i da njihovi lični podaci budu prosleđeni organizatoru utakmice kako bi bilo sprečen dolazak sumnjivih lica.

U Fudbalskom savezu Albanije taj zahtev je protumačen kao nekorektan i do četvrtka uveče FSS nije dostavljen traženi spisak, ali je prištinski list "Koha Ditore" večeras najavio da zahtev domaćina biti ispunjen.

Pomenuti list tvrdi da se kosovski Albanci spremaju za utakmicu i da su već dostavili svoje lične podatke FS Albanije koji će u petak poslati FSS spisak navijača koji žele u Beograd.

"U toku su završne pripreme na izradi spiska navijača sa Kosova koji će krenuti u Beograd. FS Albanije poslaće tražene spiskove u petak a onda se očekuju odgovori. Dostavili smo fotokopije ličnih karata i pasoša a spiskovi će biti jedinstveni, sačinjeni od navijača iz Albanije i sa Kosova" tvrdi jedan od organizatora navijača koji će u Beograd krenuti sa Kosova.

Isti navijač izjavio je da će u Beograd biti donete samo zastave kako bi se predupredio bilo kakav incident i eventualna kazna na račun FS Albanije.

Utakmica kvalifikacija za EURO 2016. u Francuskoj između Srbije i Albanije zakazana je za 14. oktobar i igraće se na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke