Aleksa Vukanović za "Sportske": "Možda sam ga mogao bocnuti, ali sada ima milion varijanti"

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.07.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Šteta za odličnu priliku.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Napadač Vojvodine Aleksa Vukanović pohvalio je svoj tim posle poraza od Ajaksa u Amsterdamu minimalnim rezultatom i istakao žal što njegov udarac nije završio u mreži.

Odlična predstava Vojvodine u Amsterdamu iako je Ajaks bio znatno bolji tim i mnogo bliži sigurnom trijumfu. No, tek golom Branka van den Bumena u 87. izabranici Frančeska Fariolija su trijumfovali.

Sve je moglo biti drugačije da je u 73. minutu Aleksa Vukanović samo što je ušao u igru zatresao mrežu. Lopta je ipak završila na stativi.

"Generalno, dobra utakmica. Dobro smo se borili, pravili šanse. Radili smo ono što radimo i na treningu. Nismo ništa izmišljali nešto novo. Ostaje žal, krivo mi je što ga nisam dao. Čim sam ušao, došla je ta šansa. Možda sam mogao bolje da se pozicioniram, da šutnem levom, ali eto, nisam imao puno vremena da razmišljam. Gađao sam taj slobodan prostor i tu je jedino mogla da prođe. Možda sam mogao da ga bocnem, ali to je sad priča od milon varijanti. Bezveze primljen gol, nismo se fokusirali na odbranu u tom trenutku. Ali, dobro, lepa utakmica", rekao je Vukanović za "Sportske.net".

Usput, Vojvodina neće igrati svoj nedeljni meč sa Novim Pazarom koji je u svrhe što bolje pripreme za revanš protiv Ajaksa - odložen.

"Javili su nam da su nam odložili utakmicu, spremaćemo se samo za Ajaks. Biće sigurno dobra utakmica, imaćemo naše navijače kojima bih se zahvalio juče na prisustvu iako ih je bilo stotinak. Drago mi je što Vojvodina ima takve navijače".

Iz Amstedrama: Milovan Longinov

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke