Aleksandar Katai, dan posle...

Autor: Beta Beta
petak 30.10.2020.
15:11
Izvor: Beta

Šta kaže sada kada su se utisci polako slegli?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je srećan zbog ubedljive pobede protiv Slovana u Ligi Evrope i da je cilj njegove ekipe da se plasira u drugu fazu tog takmičenja.

"Osećaj je zaista fenomenalan, uspeli smo da ostvarimo sjajnu i ubedljivu pobedu. Raduje me što smo sinoć stvarali šanse, ali i to što nismo dozvolili protivniku mnogo prilika. Verujem da su svi zvezdaši veoma srećni i samo su oni sinoć nedostajali da zaokružimo sjajnu partiju", rekao je Katai za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su sinoć na svom terenu Slovan sa 5:1, u utakmici drugog kola Lige Evropa, a Katai je bio jedan od strelaca.

"Naš cilj je proleće u Evropi i verujemo u to. Grupa jeste teška, imamo odlične protivnike, ali znamo da imamo kvalitet i mislim da možemo do jednog od dva mesta u grupi koje vode u dalji tok takmičenja.

Drago mi je što sa Zvezdom imam priliku da igram grupnu fazu, to se u mom prethodnom mandatu nažalost nije desilo. Medjutim, sada pišemo nove stranice istorije i verujem da možemo mnogo", ocenio je Katai.

Napadač crveno-belih dodao je da ekipi nedostaje podrška navijača, kojih nema na stadionu zbog pandemije korona virusa i rekao da jedva čeka njihov povratak.

U Grupi L u Ligi Evrope Hofenhajm je prvi sa šest bodova, Zvezda i Slovan imaju po tri boda, a Gent nije osvojio nijedan bod.

U sledećem kolu, narednog četvrtka, Zvezda će dočekati Gent, a Slovan će igrati u Nemačkoj protiv Hofenhajma.
-
baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke