Aleksandar Stanojević dovodi štopera u Partizan?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.06.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Posle dolaska Đorđa Jovanovića, traži se centralni defanzivac...

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Opšte je uvreženo mišljenje da je defanzivna linija najslabiji deo tima Partizana proteklih nekoliko sezone, ne računajući fantastičnog Aleksandra Jovanovića na golu.

Dolazak Aleksandra Stanojevića ne mesto trenera ekipe sasvim će sigurno značiti i veći akcenat na jačanje defanzive, pa ti tako "crno-beli" mogli da dobiju pojačanje na poziciji štopera.

Mocart sport prenosi da je Stanojević zainteresovan da dovede fudbalera Ankaragudžua Nihada Mujakića (26).

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupao je za tim iz Ankare dok je Stanojević vodio Konjaspor, pa će novi trener "crno-belih" raditi na tome da nekadašnji fudbaler Sarajeva, Kotrajka, Hajduka iz Splita i Beverena obuče dres beogradskog kluba.

Mujakić je tokom prošle sezone upisao 41 nastup u Superligi i Kupu Turske, a postigao je i jedan gol uz dve asistencije, dok za selekciju Bosne i Hercegovine odigrao tri utakmice, od kojih dve pod vođstvom bivšeg selektora "zmajeva" Sava Miloševića.

Potencijalni problem za Partizan predstavljala bi činjenica da je centralni defanzivac vezan za Ankaragudžu ugovorom u trajanju do 2026. godine, te da bi za njega verovatno moralo biti plaćeno obeštećenje.

Prethodnih nedelja govorilo se i o interesovanju Partizana za Nikolu Maraša, ostaje da se vidi da li će obojica završiti u crno-belom dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke