'Alo Booking, pošto smeštaj u Kataru?' Srbi blistaju i na terenu i na Tviteru!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.03.2021.
18:46
Izvor: Sportske.net

Koga pre da pohvalimo?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Srbija na poluvremenu vodi 1:0 protiv Azerbejdžana, zahvaljujući tandemu Tadić-Mitrović.

Delovalo je da od prvog minuta znamo kako želimo da igramo, ali i da znamo koliko su Azeri tvrdi. Baš zbog toga su naši fudbaleri i pokušavali da probiju dodavanjima u dubinu na Nemanju Radonjića. 

Domaći su se odlično branili, u tome i jesu najbolji, ali ništa nisu mogli u 16. minutu kada smo im uzeli loptu na sredini, usledila je brza promena pasova, Tadićev teledirigovani pas za Mitra koji maestralno pogađa malu mrežu za 0:1. 

Taj pogodak nam je dao vetar u leđa, držali smo loptu i držali Azere daleko od opasne zone. Ipak, u 30. minutu smo dozovolili domaćima jednu odličnu priliku. Gorbani je ostao sam i umalo je iskoristio lošu postavku naše odbrane, ali je sjajni Rajković zaustavio njegov udarac. 

Imali smo još jednu dobru akciju iz polukontre kada je Tadić oprobao udarac, ali je sa nekih 18 metara šutirao preko gola.

Sve u svemu, imamo razloga  za zadovoljstvo, ali je potrebno da budemo oprezniji u odbrani i da podignemo tempo, jer smo u finišu prvog poluvremena malo i pali.

Pogledajte u nastavku i neke od najboljih komentara navijača naše reprezentacije, a jedan od najupečatljivijih svakako je da pristalice "orlova" već gledaju koliko košta smeštaj u Kataru... 

Napred, Srbija! 








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke