Andrija Radulović - Zvezdin najveći zimski dobitak?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.01.2022.
22:30
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Momak za koga se pre nekih godinu i po interesovao i Milan, ove zime je na novom početku u Zvezdi.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Andrija Radulović je još sredinom 2020. godine upisao debitantski nastup u Superligi za Crvenu zvezdu i postigao i gol iz penala u pobedi nad Radnikom od 4:1, ali se potom njegova karijera nije razvijala kako se očekivalo.

Krilni napadač je kasnije vraćen među omladince, a jesenas je igrao u Prvoj ligi Srbije za Grafičar.

Ipak, u Zvezdi i dalje veruju u ovog momka rođenog 2002. godine, pa su letos sa njim potpisali novi ugovor do 2025. godine.

''Zadovoljan sam i preponosan što sam potpisao taj novi ugovor do 2025. godine i što sam ponovo sa prvim timom na pripremama. Iza mene je bio jedan jako težak period, nisam igrao fudbal šest meseci. Drago mi je što sam se vratio i pokušavam da se nametnem na treninzima i iz utakmice na utakmicu i da doguram do startne postave'', istakao je Radulović u razgovoru za ''Telegraf''.

Objasnio je i u čemu je bio najveći problem u proteklih godinu i po dana.

''Nisam bio baš 'čist' u glavi u tom periodu, baš je bilo nekako teško. Mislio sam da se nikada neću vratiti na ovaj pravi put, ali eto nekako sam uz pomoć familije uspeo sve to da prebrodim i sada želim da postanem još jači i da krenem u nove izazove.

Iskreno, nisam bio nešto zadovoljan ni ovim igrama u prethodnih šest meseci u Grafičaru. Svestan sam da je to bilo posle jedne druge pauze, ali opet me to nije zadovoljavalo. Mislim da mi je prijao ovaj odmor od 20 dana tokom zime. Bio sam kući sa porodicom, očistio sam glavu, pričao sa njima svaki dan, trenirao naporno sa htenjem da dođem i pokažem šta znam. Mislim da sam od tada 'sav svoj' kako bi se reklo'', konstatovao je Radulović.

Njemu je trener Dejan Stanković ove zime donekle izmenio ulogu u timu, pa sada ima i defanzivne karakteristike levog beka i mogao bi da na proleće ozbiljno konkuriše Milanu Rodiću u formaciji sa trojicom štopera ukoliko iskoristi ukazanu šansu.

Ako tako bude, Radulović bi mogao da postane i najveći Zvezdin dobitak ove zime.

''Bilo mi je čudno i teško kada sam promenio poziciju, priznajem. I danas na treninzima zaboravljam se u nekim situacijama koje mi nisu bile jasne, pitam saigrače, pitam trenere, nije me sramota. Najmlađi sam tu, nisam u situaciji da biram. Što bi Mister rekao, zbog Zvezde i na golu... Pričao sam i sa Vladimirom Petrovićem Pižonom nedavno, rekao je da je zadovoljan mojom utakmicom. Da to gore u ofanzivi što radim, da sam to ja, da samo tako treba da nastavim i da neće biti nikakvih problema'', zaključio je Radulović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke