Aničić postavio viziju - agresivnost i brzina!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 08.06.2023.
00:00
Izvor: Sportske.net

Zna se šta će tražiti od igrača.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Novog Pazara Dragan Aničić rekao je da ne sumnja da će taj superligaš napraviti konkurentnu ekipu, od koje će zahtevati da igra agresivno.

"Ambicije su porasle jer se stalno išlo napred. Tražićemo još jedan mali iskorak. Za to će nam trebati odgovorni i fizički spremni igrači. Moramo biti agresivni, takvi su sada trendovi. Angažovaćemo fudbalere sposobne da odgovore zahtevima", rekao je Aničić.

On je priznao da posebno poštuje stil italijanske Atalante, sa puno duela i igre jedan na jedan.

"Moja filozofija je takva. Volim fudbal sa mnogo agresije po terenu, uz visok presing. Mislim da je Pazar podneblje u kojem se cene brzina i agresivnost. Nadam se da ću uspeti da to implementiram kod igrača, da ćemo po tome da budemo prepoznatljivi", naveo je Aničić.

Pazarci pripreme za sledeću sezonu počinju 19. juna.

"Jedva čekam. Volim fudbalske stadione na kojima se čuju domaći navijači. Kad širom Srbije neko igra protiv Crvene zvezde ili Partizana, čitav stadion navija za crveno-bele ili crno-bele. Trenutno tako nije jedino u Pazaru. Želim da fudbaleri i ja osetimo huk koji nosi. Mi ćemo se potruditi da se odužimo agresivnom igrom, ali i rezultatima", kazao je 52-godišnji stručnjak.

Aničić je poslednji trenerski angažman imao u pljevaljskom Rudaru. On je ranije vodio šabačku Mačvu, Železničar iz Pančeva, Voždovac, BSK Borču i Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke