Apel Igora Duljaja: "Grobari, ne vređajte Lalatovića... U Zvezdi imam dva velika prijatelja"

Autor: Nemanja Janošev
petak 29.03.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Konferencija za medije stratega Partizana.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj apelovao je na navijače crno-belih da ne vređaju protivničkog stratega Nenada Lalatovića na sutrašnjoj utakmici protiv Spartaka u Humskoj.

Partizan će dočekati Subotičane na svom stadionu sutra od 18.30 i pokušaće da prekinu seriju slabih rezultata, ali moraće da budu na oprezu jer je Spartak poslednji put slavio u Humskoj minimalnim rezultatom.

U svemu tome, Igor Duljaj je konferenciju započeo apelom da se ne vređa porodica Nenada Lalatovića.

"Publika koja bude došla mora da bude posebna. Biti poseban znači biti drugačiji od drugih. Našu pažnju moramo da usmerimo na podršku našim igračima, da se Nenad Lalatović ne uzima u usta. Ni on, ni njegova porodica. Lalatović mi je prijatelj iz vremena kad smo zajedno bili u Šahtjoru, uz to je i kolega, bez obzira na to što je bio igrač i trener Zvezde. Možete da zviždite, ali nemojte porodicu da mu dirate", naveo je Duljaj i dodao:

"Vremena su takva kakva su. Sport bi trebalo da spaja ljude, ne da razdvaja. U Zvezdi imam dva velika prijatelja, neću ih imenovati, samo ću reći da se za deset godina, koliko se znamo, nijednom nismo posvađali zbog klubova. Lalatović i ostali treneri su mi kolege, trebalo bi da budemo primer novim generacijama navijača, kao i igrača".

On je istakao da se dešava i njemu samom da mu ponašanje pređe granice normale.

"Saglasan sam da neki put iskočim iz konteksta, moje ponašanje nekad nije primereno. Naravno da se zbog toga stidim, u pitanju su emocije, ne služe kao opravdanje, međutim, moramo da se trudimo da budemo što bolji ljudi treneri. Samo tako naš fudbal može napred".

Prethodnih dana se pojavila informacija da ga je arbitar meča Napretak - Partizan Nikola Radaković prijavio Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

"Kad su u pitanju sportske vesti – ne čitam ih. Samo zbivanja kod nas i u inostranstvu. Pomenutu informaciju sam dobio, ali ne bih je komentarisao. Znam kakve su mi misli, svestan sam da sam oštar, ali ima onaj koji gleda odozgo. Kad dođe do poteškoća znam da će se vrata sama otvoriti svakom ko postupa ispravno", završio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke