Apel navijačima iz Ljutice Bogdana

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.03.2019.
21:47
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde i Partizana će sutra morati da poštuju pravila.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

"Večiti derbi" je svetkovina srpskog fudbala, ali neretki su bili incidenti među navijačima.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizator ovog duela, klub iz Ljutice Bogdana, apelovao je na sve navijače koji žele da prisustvuju duelu.

"Apelujemo na sve koji će doći na Marakanu u subotu, 2 marta, da po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument. Apelujemo da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Prilazi, ulazi i same tribine biće snimane pre, za vreme i posle utakmice. Kako bi se sprečile gužve, klub poziva sve navijače da na stadion dođu što ranije, a podsećamo i da se na istočnim i zapadnim kapijama primenjuje novi sistem ulaska zbog kojeg je neophodno da svaki posetilac ima kartu, pa čak i deca bilo kog uzrasta.

Pozivamo navijače i da na vreme obezbede svoje ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle dodatne gužve. Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion.

Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Redarskoj službi je zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca i svaka ulaznica mora biti učitana svojeručno od strane samog posetioca. Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem karte iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza i nikako da daje ulaznicu redaru.

Licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

Karte su vlasništvo kupaca, i niko, pa ni redar, nema pravo da ih oduzme. Molimo navijače da poštuju numeraciju koja se nalazi na kartama
", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 02.03.2019
13:24

Neka pobedi Zvezda preko Bozje volje da posle male komsije skandiraju "uprava napolje".

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 02.03.2019
05:17

Nadam se na na ovom derbiju nece biti striptiza na juznoj tribina jer na stadionu ce biti mnogo dece, a bice i direktan prenos derbija.

avatar
Ginosaji
Saturday, 02.03.2019
02:03

Hahahahaa... Pa jug i sever ima da smrde na marihuanu kao i uvek!Ko ce bre da zabrani njima da udju sa tim!?