Argentinci su u modi - Iz Rivera u Zvezdu?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.01.2023.
18:44
Izvor: Sportske.net

Posle košarkaškog, i FK Crvena zvezda želi Argentinca u svojim redovima.

Screenshot/YouTube/ivo peti
Screenshot/YouTube/ivo peti

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda je napravio fantastičan izbor dovođenjem argntinskih reprezentativaca Luke Vildoze i Fakunda Kampaca, bez obzira što Kampaco još uvek nema pravo nastupa u Evroligi.

Sa njima dvojicom u timu Zvezdine mogućnosti su ogromne, a kako sada stvari stoje, mogao bi i Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro da angažuje pojačanje iz Argentine.

Tamošnji mediji prenose da je na meti šampiona Srbije desni bek River Plejta Aleks Vigo!

Ovaj momak ima 23 godine, a član Rivera postao je u februaru 2021. godine, kada je stigao iz Kolona za 1.75 milioan evra.Zatim je bio na pozajmici u Independijenteu koja je istekla i ove zime se ponovo vode pregovori oko daljeg statisa Aleksa Viga.

Njegov ugovor sa Riverom važi do kraja ove godine, ali s obzirom da ima zainteresovanih klubova, postoji mogućnost da ove zime promeni sredinu.

Zvezda, navodno, to želi da iskoristi, pa je u opticaju jednogodišnja pozajmica uz moigućnost otkupa ugovora u vrednosti od 2.8 miliona dolara.

Argentinski mediji pišu da za sada još nijedna ponuda nije zadovoljila apetite čelnika Rivera, ali Zvezdine šanse rastu ako se ima u vidu želja samog fudbalera da se oproba u Evropi, i to u elitnom evropskom takmičenju...

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke