"Armejci" stežu obruč oko Zdjelara, nakon svega Partizan ostaje i bez kapitena!?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.07.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Ovo bi Partizan gurnulo u još veći problem...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Loš početak sezone, navodne trzavice na relaciji uprava-trener i posle svega toga - Partizan ostaje bez kapitena?

Upravo o tome piše renomirani Sport Ekspres iz Rusije čiji novinar Karen Sarkisijan navodi da je CSKA iz Moskve ponudio trogodišnji ugovor Saši Zdjelaru (27).

Ako se zna da je otkupna klauzula za kapitena "crno-belih" postavljena na skromnih 500.000 evra, jasno je da "armejci" neće imati problem da isplate čitavu sumu klubu iz Humske.

Centralni vezista jedan je od igrača koji su ostavili povoljan utisak i pored "posta" kada se radi o tituli, prošle sezone bio je pravi vođa na terenu i na 50 nastupa upisao osam asistencija, uglavnom igrajući kao klasični ili zadnji vezni.

Zdjelarov ugovor ističe na leto 2023. godine, pa bi to u ovom slučaju značilo verovatno poslednju priliku da Partizan zapravo nešto i zaradi na ime njegovog obeštećenja.

"Crno-beli" u ga leta 2018. godine Olimpijakosu platili 500.000. evra, sada bi za identičnu sumu mogao da napusti i Humsku, što nije za pohvalu Partizanu uzevši u obzir da momka sa tri nastupa u seniorskoj reprezentaciji Srbije portal Transfermarkt ceni na 3.500.00 evra.

Sedam puta više.

"Crno-beli" bi u slučaju odlaska Zdjelara na poziciji centralnog veznog ostali sa Ljubomirom Fejsom i Kristijanom Belićem, kao i Bibrasom Nathom. Danilo Pantić i Andrade su ofanzivno orijentisani vezisti.

Malo za takmičenje na tri frontova.

CSKA narednog vikenda gostuje Nižnjem Novgorodu u okviru ruskog šampionata, ukoliko verujete u pobedu "armejaca", trijumf gostiju AdmiralBet plaća odličnom kvotom 1.90.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke