Asano dogovorio veliki transfer, isprečio se Partizan, u igri je pet miliona evra!

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.05.2021.
10:26
Izvor: Sportske.net

Rasplet ili tek početak zapleta?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Takuma Asano je postigao dogovor sa turskim Trabzonom, ali daleko od toga da će ovo biti lako izvodiv transfer, jer je i dalje Partizan taj koji želi da istera pravdu na sudu.

Asano je bio pod ugovorom sa Partizanom do 2022. godine, plan je bio da ga crno-beli prodaju i zarade ovog leta, ali je Japanac pre 10 dana odlučio da spakuje kofere i da napusti Beograd zbog neisplaćenih zarada.

Partizan je momentalno najavio tužbu kod FIFA, a sada se stvari dodatno komplikuju. Turski mediji otkrivaju da je Asano dogovorio dvogodišnji saradnju sa Trabzonom, zarađivaće milion evra po sezoni, duplo više nego što je u Partizanu.

Ipak, turski mediji istovremeno otkrivaju da je Partizan najavio i tužbu protiv Trabzona, jer će u slučaju realizacije ovog transfera, odnosno registracije igrača koji je jednostrano i protivparno raskinuo ugovor, morati da plati penal od pet miliona evra.

Asano se nije oglašavao nakon što je napustio Beograd, prepustio je sve svojim agentima, a do sada nije bilo mnogo informacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 11.05.2021
18:31

pa jeste tacno da pare idu u dzep lopovima iz partizana...tako je i u zvezdi i drugim nasim klubovima, ali prosto mora da se to sve naplati...xD

avatar
Slavko1234
Tuesday, 11.05.2021
11:53

Nadam se da nece uzeti ni dinar, i onako sve pare idu u dzepove ljudi koji unistavaju Partizan.

avatar
Mangus
Tuesday, 11.05.2021
11:05

Budimo realni, ako Asano ovo i radi to ej zato sto ima pravo. Sigurno ne bi sebi iz dzepa izbio veliku lovu da mu agenti nisu sigurni u ono sto radi