Asano potpisao?! Šta Partizan ima od toga?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.06.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Japanac doneo odluku, ali hoće li Partizan nešto naplatiti?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Takuma Asano je tokom prvomajskih i uskršnjih praznika šokirao Partizan i napustio klub nezadovoljan određenim dugovanjima koja su postojala prema njemu.

Ugovor je samoinicijativno, bez prethodnog upozorenja raskinuo i otputovao u Japan, gde smo ga prethodnih dna gledali i u dresu nacionalnog tima u prijateljskoj utakmici protiv Srbije.

Sve vreme se spekulisalo i o njegovom novom klubu, Turci su bili najuporniji, iako je Asanova želja da se ponovo oproba u nekoj od najjačih evropskih liga.

U početku se pominjalo interesovanje Trabzona, a onda je u prvi plan izbio novi turski superligaš Giresunspor i danas turski mediji prenose da je postignut dogovor, da je Asano potpisao ugovor na dve plus jednu godinu, ali da se zvanična potvrda iz kluba očekuje u toku ove nedelje.

Postavlja se pitanje šta Partizan može da uradi po ovom pitanju, s obzirom da je očekivao značajne prihode od Asanovog narednog transfera. Najnovija informacija na tu temu je da je klub iz Humske tužio Asana nadležnim organima FIFA i da će crno-bele u ovom sporu zastupati advokatski tim na čelu sa Zoranom Damjanovićem i jednim švajcarskim advokatom.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke