Asano "razbio šerpu" za četvrtfinale!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.11.2020.
17:51
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana je novi učesnik četvrtfinala.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Ekipa Partizana je uspela da se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je danas u Gornjem Milanovcu savladala ekipu Metalca sa 0:1 (0:1).

Ekipa Partizana je danas bila bolji rival od Metalca, a u prvom poluvremenu je teško stizala do gola protivnika. Ekipa Aleksandra Stanojevića je u prvih pola sata imala ogromne probleme da stigne do kaznenog prostora, a onda u 30. minutu šansa za šansom.

Prvo je viđena dobro poznata akcija Miljkovića i Holendera, napadač crno-belih je šutirao, ali je odlično Puletić odbranio ovaj udarac.

Nakon toga udarac Jojića unutar kaznenog prostora koji je prošao preko gola.

Nakon toga ponovo bez šansi sve do kraja poluvremena kada je Asano dobio loptu, namestio se na 16 metara i šutirao, pogodio je levom nogom gornji levi ugao, ispostaviće se za konačnih 0:1.



Bolji Partizan i u nastavku, ali je imao i Metalac šansu preko Antonijevića nakon kiksa Miljkovića i Vujačića.

Asano je bio izuzetno požrtvovan i raspoložen za napade svog tima, a onda je i Šćekić imao šansu da ugrozi Puletića. U 76. minutu najbolja šansa za crno-bele u nastavku, ponovo je Holender lagano ušao u šansu, ali je ponovo imao problem da postigne gol, Puletić mu je odbranio zicer.

Morao je Metalac napred kako bi stigao do četvrtfinala, ali nije bilo previše prostora, crno-beli su dobro sačuvali prednost i plasirali se među osam najboljih.

baner

Metalac: Puletić, Vranjanin, Vasiljević, Vlalukin, Rogač, Sukačev (Maksimović 30), Antonijević, Jokić (Milisavljević 68), Mbongu, Zoćević, Katanić.

Partizan: Stevanović, Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Natho (Suma 76), Jojić, Asano, Holender (Lutovac 83)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 26.11.2020
08:21

Шампиони та склањалице.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 25.11.2020
20:17

Ajaja sad razbio serpu a kada je razbio zubice o serpu naslov nije bio ovakav... vidi se da ste grobari pa vam ni sklanjalica ne smeta a tek dodatno vreme kad partizan gubi nikad manje od 7 min ali zato kad vodi nikad vise od 3....

avatar
Petar Petar
Wednesday, 25.11.2020
18:59

Prva utakmica ove sezone da smo je odradili rutinski. Ono sto je i dalje problem je sto umesto da se zavrsi sa tri razlike bas kao i prethodna protiv Proletera i ona protiv Spartaka zavrsi se jednim golom samo i preteranom potrosnjom snage bez toga da te protivnik natera na to vec jednostavno nemas siguran rezultat i moras da igras ozbiljno do poslednje sekunde. Takve utakmice jesu korisne, ali ne mora bas svaka da bude takva.

avatar
Gogi-11
Wednesday, 25.11.2020
20:18

Niste se ovde umarali vec uigravali ovi se sklonili oa ne sme filijala da vas dva puta zakoči

avatar
Manitu
Thursday, 26.11.2020
20:47

Tvoja Zvezda zakljuca sve do kraja prvenstva a ti dosao na Partizanove vesti da pricas o postenju ajd polako

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 25.11.2020
21:06

Filijala, a "zakocila" nas je?
Razumem ja da ste Terzicevi puleni, ali dajte malo korisite mozak.
Valjda ste videli juce posle izjave Nemanje Vidica koji ste cirkuzanti.