Asano se oglasio po prvi put: "Bio sam zabrinut, hoću u najjače lige"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 24.05.2021.
18:56
Izvor: Sportske.net

Japanac se sprema sa reprezentacijom.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Japanski reprezentativac Takuma Asano razgovarao je za medije iz svoje zemlje o aktuelnim dešavanjima povodom njegovog raskida ugovora sa Partizanom.

On je 2. maja raskinuo saradnju sa klubom iz Humske zbog kašnjenja zarada. Bio je najbolji strelac ekipe, ništa nije ukazivalo na ovakav scenario, ali Japanac je munjevito napustio Srbiju i klub u kojem je blistao u prethodne dve sezone.

"Imao sam probleme sa isplatom zarade, a ugovor sam raskinuo usled zabrinutosti. Od tog trenutka, otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti sa reprezentacijom, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu za ovaj dan", naveo je Asano za japanske medije.

Aktuelna je priča sa njegovim odlaskom u Tursku, tačinije Trabzonspor, ali Asano ističe da mu je najveća želja da završi u nekoj od pet najjačih liga sveta.

"Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga sveta i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Svetskom prvenstvu. Sve ukazuje da će se to desiti", kazao je Asano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke