Atrakcija Škrbića spasila Radnički protiv Metalca

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 30.09.2021.
18:23
Izvor: Sportske.net

Solidan meč.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Metalca iz Gornjeg Milanovca podelili su bodove odigravši 1:1 (0:1) u zaostalom meču 10. kola Superlige Srbije.

Nije bilo previše zanimljivo u Nišu. Nekoliko solidnih prilika, dva gola, ali opšti utisak nije impresionirao.

U prvom delu meča bilo je nekoliko polušansi, udarci sa distance, a ističe se prilika Todoroskog koji je šutirao direktno u Maslarevića.

Bio je raspoložen Metalčev Stefan Cvetković sa nekoliko pokušaja da iskreira po desnom krilu, ali ništa konkretnije nije uradio do 40. minuta. Vlalukin je uspeo da pronađe rupu u defanzivnoj liniji domaćina, Cvetković je isto uradio pred Kahrimanom i zatresao mrežu za vođstvo Metalca sa kojim su otišli na pauzu.

Ubrzo po početku drugog dela,a nakon centaršuta Ilića i gužve u šesnaestercu Metalca, lopta je došla do Miljana Škrbića koji u padu, veoma atraktivno, šalje loptu u suptotan ugao Maslarevića za izjednačenje. Bio je to šesti pogodak letošnjeg pojačanja Nišlija.

Mogao je Radnički do preokreta veoma brzo, ali će saigrači i Žarko Lazetić morati da se zahvale kapitenu Mlađeviću što se to nije dogodilo budući da je požrtvovanim startom sprečio gol Arsića.

Radoslav Batak je ostao bez Vanje Ilića u poslednjih 20 minuat zbog crvenog kartona koji je zaradio. Međutim, to nije Metalcu dalo vetar u leđa, ostalo je 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke