Autogol načeo Trajal, Zvezdina deca izbrojala do šest u Kruševcu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 18.10.2023.
16:47
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" u kombinovanom sastavu stigli do ubedljve pobede.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su u Kruševcu bili bolji od ekipe Trajal rezultatom 6:0.

Trener aktuelnog šampiona Srbije odlučio je da promeša sastav, najvećim delom i zbog toga što je čak 14 igrača odsutno zbog obaveza u reprezentacijama, ali ni to nije olakšalo posao lideru Srpske lige Istok.

Zaigrao je i Aleksandar Katai, prvi put kao starter kod Baraka Bahara.

Nije dobro krenulo po domaćina koji je postigao autogol već u devetom minutu nakon loše reakcije Spasojevića koji je savladao sopstvenog čuvara mreže posle centaršuta s leve strane.

Usledili su opasni napadi "crveno-belih". u dva navrata je pretio Knežević, u međuvremenu i Kabić i Endiaje, ali na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Zvezde.

Nismo mnogo toga konkretnog videli od fudbalera Trajala, na drugoj strani Kabić je imao još jedan pokušaj, a Zvezda je duplirala prednost zahvaljujući Šerifu Endiajeu koji je postigao prv gol u domaćim takmičenjima posle gola Jang Bojsu.

Bahar je u igru uveo Mijatovića i Šljivića, usledili su promašaji Kneževića i Spajića, potom i Mijatovića, da bi raspoloženi Jovan Šljivić povisio na 3:0 u 75. minutu meča.

Već u sledećem napadu pogodio je Nikola Knežević, u 88. mrežu je zatresao Mijatović, a konačan rezultat u svom rodnom gradu postavio je Jovan Šljivić u poslednjim trenucima meča.

Trajal je u međuvremenu propustio priliku da postigne makar utešni pogodak jer je Đurović sa penala promašio čitav gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke