Avramovski: "Šampionska trka nije izgubljena"

Autor: Beta Beta
petak 09.01.2015.
16:42
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Danijel Avramovski ocenio je danas da šampionska trka u Super ligi nije izgubljena, iako njegova ekipa na polusezoni zaostaje šest bodova za Partizanom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Avramovski misli da Zvezda još uvek može do titule!

"Možemo do trofeja, ali moraćemo da uložimo mnogo truda, da damo sve od sebe kako bismo ispunili taj cilj. Neće biti lako", rekao je Avramovski, a prenosi zvanični sajt kluba.

Zvezda će 18. januara otputovati u Terme Čatež, na prvi deo priprema.

Crveno-beli će u Sloveniji odigrati tri kontrolna meča - najpre će 21. januara protivnik biti Tolmin, a tri dana kasnije očekuje ih duel s Ankaranom.

Poslednju proveru u prvoj fazi, izabranici Nenada Lalatovića imaće 27. januara, a protivnik će biti Kopar.

Sledi povratak u Beograd, 28. januara, u kojem će se fudbaleri zadržati tri dana.

Druga faza priprema biće odradjena u Turskoj i predvidđeno je da se forma podiže kroz šest prijateljskih utakmica. Prva je zakazana za 4. februar, i to protiv slovenačke Olimpije. Dva dana kasnije protivnik će biti Rubin iz Kazanja, a 7. februara Metalist iz Harkova.

Nakon tri dana pauze, sledi utakmica protiv Rostova, te utakmica 11. februara, a protivnik još uvek nije poznat. Poslednju utakmicu u Turskoj, Crvena zvezda će odigrati protiv ekipe Bate Borisov, 14. februara.

"Ovo su mi prve pripreme koje ću odraditi u celosti, i mislim da je to jako bitno. Samo da ne bude povreda, i verujem da ću se spremiti kako treba. Konkurencija je jaka, ali to me samo motiviše da radim i treniram još više kako bih se izborio za mesto u timu", kazao je Avramovski.

Prolećni deo Super lige Srbije počeće 21. februara, a Zvezda će gostovati niškom Radničkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke