Azarov pozvao navijače: "Zvezdaši bili i po kiši, da pobedom odemo na pauzu"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.03.2023.
22:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde Irakli Azarov rekao je danas da igrači tog tima žele da pobedom protiv Napretka u Kruševcu odu na reprezentativnu pauzu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti


"Utakmica protiv Napretka je poslednja pred reprezentativnu pauzu, želimo da pobedom zatvorimo ovaj mini-ciklus utakmica. Znamo da se radi o dobroj ekipi i da nas očekuje jedno od najnezgodnijih gostovanja, ali i veliki broj naših navijača", rekao je Azarov, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u nedelju ekipi Napretka, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

"Crveno-beli" su vodeći na tabeli sa 72 boda, odnosno imaju 18 više od drugoplasiranog Partizana.

Napredak se nalazi na 10. poziciji sa 26 bodova.

Azarov je istakao da su navijači Zvezde i na prethodnom meču u osmini finala Kupa pokazali posvećenost klubu.

"Zvezdaši su i na prethodom meču pokazali koliko su posvećeni, hladno vreme i kiša koja je padala tokom cele utakmice u Sremskoj Mitrovici, nisu ih sprečili da nam budu vetar u leđa. Cenimo trud koji ulažu, znamo da putuju svuda sa nama i zbog toga ne sumnjamo u njihovu podršku u nedelju", dodao je levi bek.

Zvezda je u sredu osigurala plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je na gostovanju bila bolja od drugoligaša Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 3:1.

Gruzijski fudbaler rekao je da je meč u Sremskoj Mitrovici bio izuzetno težak.

"Uspeli smo da na teškom gostovanju stignemo do cilja, a to je plasman u narednu rundu takmičenja. Finiš sezone je pred nama, nema opuštanja, maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti svakog sledećeg protivnika, bilo da se radi o Kupu Srbije ili prvenstvu, želimo da ponovimo uspehe iz prethodne dve godine i osvojimo duplu krunu", rekao je Azarov.

Utakmica između Napretka i Zvezde igra se u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke