Babić: "Ne želim u Zvezdu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.08.2014.
22:08
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Srđan Babić otkrio je da će ovoga leta napustiti Vojvodinu ali da ne želi da mu naredna stanica bude Crvena zvezda.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Šampion Srbije "nišanio" je ovoga leta defanzivca Vojvodine Srđana Babića ali su sve prilike da Crvena zvezda neće uspeti da angažuje omladinskog reprezentativca Srbije.

Talentovani osamnaestogodišnji štoper izjavio je da će ovoga leta sasvim sigurno napustiti "Karađorđe" ali je naglasio da prelazak na "Marakanu" nije opcija.

"Za sada je jedino sigurno da 99 odsto idem iz Vojvodine. Međutim, jednako tako je sigurno da iz Vojvodine ne bih hteo da pređem u Zvezdu. To je moj stav" izjavio je Babić za "Novosti".

Reprezentativac Srbije na stolu ima ponude iz inostranstva zbog čega je logičan njegov stav da karijeru ne želi da nastavi u Zvezdi.

"Ne bih želeo da budem pogrešno shvaćen, ali zaista ima mnogo interesenata. Dogovor je da se u narednih desetak dana sve to reši i tada ću moći da kažem mnogo konkretnije" poručio je Babić.

Srđan Babić ima tek 19 godina a tokom prethodne sezone dobio je priliku da igra u prvom timu Vojvodine što ga je uz dobre partije u nacionalnom timu učinilo poželjnim za šampiona Srbije ali i za mnoge inostrane klubove čije su ponude znatno primamljivije od Zvezdine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke