Badamosi u Zvezdi? ''Nema razloga, što bi išao...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.12.2022.
17:36
Izvor: Sportske.net

Zablistao je u dresu Čukaričkog u prvom delu sezone.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zahuktava se zimski prelazni rok, spekulacija je sve više, a kada je u pitanju ekipa Čukaričkog javnosti je trenutno najinteresantniji napadač i najbolji strelac kluba sa Banovog brda, Mohamed Badamosi.

On je letos stigao u Čukarički iz belgijskog Kortrajka, odigrao je 23 utakmice, postigao 11 golova, uz tri asistencije, što je učinak za poštovanje i mnogo je značio Čukaričkom u borbi za mesto koje vodi na evropsku scenu.

''Brđani'' su danas počeli sa treninzima posle jednomesečne pauze, a tom prilikom je direktor kluba Vladimir Matijašević razgovarao sa novinarima na temu prelaznog roka.

Naravano, bilo je neizbežno pitanje da li će Badamosi ostati u Čukaričkom ili već ove zime promeniti sredinu, kao i da li je Crvena zvezda zainteresovana za njega.

''Neće ići! U Crvenu zvezdu? Neće, nema razloga, što bi išao. Imali smo mnogo veći novac iz inostranstva, odbili smo. da se ne lažemo, zavisimo trenutno od njega. A i nije bilo ponude Zvezde'', naglasio je Matijašević.

U ovom trenutku je mnogo veća potražnja za štoperom Čukarilkog, iskusnim Nikolom Vujadinovićem.

''Evo cela Superliga traži štopera. Evo našeg Vujadinovića hoće 10 klubova. Nisu Zvezda, Partizan i Vojvodina, ostali su ga skoro svi zvali. Barem mi je on tako danas rekao. Ističe mu ugovor u junu, pa tada mogu da ga zovu'', objasnio je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke