Bahar: "Biće lako protiv Sitija, nadamo se pojačanjima"

Autor: Lazar Nikolić
subota 02.09.2023.
23:30
Izvor: Sportske.net

Izraelac nije bio zadovoljan posle Zvezdine pobede nad Novi Pazarom, ali je ipak širio optimizam.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu pružili dobru partiju, ali su uprkos tome savladali Novi Pazar rezultatom 2:1u meču šestog kola Super lige Srbije.

Svoje utiske nakon utakmice sa medijima podelio je trener crveno-belih Barak Bahar.

"Bilo nam je bitno da pobedimo posle prošlonedeljnog poraza. Imali smo šanse, u oba poluvremena, ali smo mašili i sami sebi otežali život, s obzirom na to da su gosti umalo izjednačili. Bitna je pobeda, srećni smo što smo trijumfovali, ali moramo da budemo još bolji. Čeka nas reprezentativna pauza, imamo dosta igrača u nacionalnim timovima", započeo je Izraelac, koji nije bio zadovoljan prikazanim na terenu "Marakane".

"Pre svega ćemo da odmorimo, a onda i da uradimo analizu, tako da ćemo razgovarati ovih dana. Nije mi se svidelo kako smo odigrali, pogotovo drugo poluvreme", naglasio je on.

Zvezda je u potrazi za trojicom pojačanja. Reč je o štoperu Naseru Đigi, veznjaku Benžamenu Bušariju i napadaču Šerifu Ndiajeu, Bahar se nada da će oni doći.

"Nije sigurno, ali pokušavamo da dovedemo igrače koji će biti pojačanja i nadam se da ćemo uspeti u tome", kazao je šef struke šampiona Srbije.

Danas je odlučeno da će Crvena zvezda takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona započeti 19. septebra kada će aktuelni prvak Evrope Mančester siti ugostiti crveno-bele. Bahar se našalio i uz osmeh rekao da očekuje lak posao.

"Biće to laka utakmica, očekujem pobedu. Šalu na stranu, imamo pauzu, a potom i utakmicu sa TSC-om, tako da se spremamo prvo za to. Ima vremena do utakmice sa Mančester sitijem",strpljiv je Izraelac, koji je za kraj j pohvalio navijače i čestitao rođendan stadionu "Marakana".

"Atmosfera je bila odlična. Navijači su neverovatni, i zbog njih ovakve utakmice treba da pobeđujemo sa 5:0 ili 6:0. Srećan rođendan Marakani, ali moramo da budemo bolji",završio je strateg crveno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke