Bahar dobio zadatak - Nadmašiti Real!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 05.06.2023.
14:20
Izvor: Sportske.net

Postavljen jedan od ciljeva za narednu sezonu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je ostavila iza sebe još jednu izuzetno uspešnu sezonu u kojoj su "crveno-beli" po šesti put uzastopno osvojili šampionat Srbije, a treći put u nizu bili najbolji u Kupu, tako osvojili još jednu "duplu krunu".

Klub iz Ljutice Bogdana u novu sezonu ulazi sa novim trenerom Barakom Baharom, a ako je suditi Zvezdinom zvaničnom sajtu Izraelac će u narednoj sezoni, između ostalog, imati zadatak da nadmaši Real iz Madrida.

Naime, Crvena zvezda je trenutno nanizala čak 113 utakmica bez poraza u domaćem šampionatu na stadionu "Rajko Mitić" i nedostaje joj još samo osam utakmica kako bi izjednačila apsolutni rekord Real Madrida koji je "kraljevski" klub postavio u periodu od 1957. do 1965. godine.

Podsećamo da Zvezda nije izgubila kod kuće u Superligi Srbije još od 18. aprila 2017. godine kada je Partizan slavio u "večitom" derbiju kasnije osvojio svoju poslednju titulu šampiona Srbije.

Tada su golove za "crno-bele" postigli Leandro Tavamba i Leonardo, Kamerunac jedan, a Brazilac dva, dok je jedini strelac za Zvezdu bio Ričmond Boaći.

Od tada su "crveno-beli" 113 puta napuštali svoj stadion u Superligi neporaženi, a najviše puta, čak devet, učinili su to nakon susreta sa Partizanom, Čukaričkim i Radničkim iz Niša. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke