Bahar posle 3:0 tražio još golova, od tada Zvezda potpuno stala!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 02.10.2023.
17:20
Izvor: Sportske.net

U fudbalu se sve brzo menja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Delovala je Crvena zvezda fantastično na pripremama pred novu sezonu. Osovjili su crveno-beli jak turnir u Rusiji na kojem su trijumfovali protiv Zenita i Ferbahčea, a onda deklasirali finalistu Lige konferencija Fiorentinu na "Marakani" sa 5:0 u "generalnoj probi" pred start šampionata.

U prva tri kola Super lige Srbije ekipa Baraka Baraka delovala je moćno. "Petarda" Vojvodini i po četiri gola u pobedama nad Napretkom i Mladosti iz Lučana obećavali su dobre partije ove jeseni, a nakon trijumfa protiv Spartaka od 3:0 na "Marakani" Bahar je bio nezadovoljan jer njegova ekipa nije postigla više golova.

"Znam da možemo i moramo da budemo bolji. Pre svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što treba", izjavio je tada Izraelac.

Desilo se potpuno suporotno. Zvezda je od utakmice protiv Spartaka 19. avgusta odigrala pet utakmica. Izgubila je tri, pobedila dve, a nije mogla da postigne više od dva gola po meču.

Nakon što u prošloj sezoni nije izgubila nijednu domaću utakmicu Zvezda je sa novim trenerom i mnogobrojnim pojačanjima vezala dva gostujuća poraza u šampionatu. Od Voždovca (3:2) i Čukaričkog (2:1), dok su "mršave" pobede izvojevane kod kuće u utakmicama protiv Novog Pazara (2:1) i niškog Radničkog (1:0). Možda i najbolji utisak u poslednjih mesec dana crveno-beli su ostavili u Ligi šampiona protiv Mančester sitija kada su vodili na poluvremenu, a na kraju izgubili od akutelnog prvaka Evrope sa 3:1.

Zvezdu u sredu očekuje utakmica jeseni protiv Jang Bojsa. Pobeda bi bila najbolji "lek". Na Baraku Baharu je da "probudi" ekipu. Do pre samo nešto više od mesec dana nije bio zadovoljan pobedom od 3:0, sada je svaka zlata vredna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke