Bahar pravi radikalni rez, nema mesta za legendu kluba!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2023.
16:41
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Novi trener Crvene zvezde već izaziva prve reakcije najavljenim odlukama.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tek što je promovisan u novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde, izraelski stručnjak Barak Bahar je već počeo da povlači prve konkretne poteze kada je u pitanju plan sastava ekipe za sledeću sezonu u kojoj će srpski šampion igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Očekivanja navijača su potpuno jasna, od svih u klubu se očekuje formiranje ekipe koja neće biti samo puki učesnik elitnog evropskog takmičenja, već tim koji je kadar da možda ode i korak dalje, u nokaut fazu Lige šampiona.

Svestan toga je i Barak Bahar, a prema današnjim saznanjima ''Telegrafa'', on je odmah doneo i prvu tešku odluku, koja će neminovno izazvati brojne reakcije među navijačima.

Prema tim saznanjima, Bahar je već saopštio dugogodišnjem golmanu i kapitenu Crvene zvezde, slobodno možemo reć i legendi kluba Milanu Borjanu da u sledećoj sezoni neće biti prvi izbor za mesto na Zvezdinom golu.

Borjan je u Crvenoj zvezdi od 2017. godine i od tada je sa crveno-belima osvojio šest titula prvaka i tri trofeja u Kupu Srbije, uz brojne nezaboravne partije u evropskim takmičenjima, poput spektakularne penal-serije u Kopenhagenu i još mnogo toga drugog.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Borjan sada ima 35 i po godina, pa novi trener Crvene zvezde verovatno želi svežu krv i na golu, a ono što Borjanu ne ide u prilog je i kiks-gol koji je primio prošlog leta protiv Baharovog Makabija iz Haife na ''Marakani'' u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada su Izraelci prošli dalje.

Isti izvor navodi i da se čelnici kluba neće mešati u Baharove odluke, da će imati određene ruke da formira tim po svom ukusu.

Sada je Borjan na potezu, s obzirom da ima ugovor sa klubom do 2026. godine. Da li će prihvatiti ovu odluku i pokušati da uveri trenera da još uvek zaslužuje mesto među stativama, ili će se okrenuti eventualnom traženju nekog novog angažmana?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke