Bahara već opčinile "Delije"!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 29.03.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Pamti ih po dobrom.

EPA-EFE/TIAGO PETINGA
EPA-EFE/TIAGO PETINGA

Povezane vesti

Izraelski trener Barak Bahar u pregovorima je sa petostrukim uzastopnim šampionom Srbije Crvenom zvezdom.

Crveno-beli hitaju ka šestom uzastopnom peharu za najboljeg u državi, ali to po svemu sudeći neće biti dovoljno aktuelnom treneru Zvezde Milošu Milojeviću da zadrži posao.

Na stadion "Rajko Mitić" od naredne sezone mogao bi da dođe 43-godišnji Bahar i predvodi crveno-bele u grupnoj fazi Lige šampiona.

Upravo je Bahar glavni krivac što Crvena zvezda ove sezone nije igrala u elitnom evropskom klupskom takmičenju. Bahar je sa svojim sadašnjim klubom Makabijem iz Haife eliminisao srpkog šampiona u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Izraelci su prvi meč kod kuće rešili u svoju korist rezultatom 3:2, da bi na stadionu "Rajko Mitić" nadoknadili zaostatak od 2:0, stigli do 2:2 i plasirali se u Ligi šampiona.

Po završetku utakmice 43-godišnji Bahar bio je presrećan zbog istorisjkog plasmana Makabija u Ligu šampiona, a o atmosferi na stadionu "Rajko Mitić" i "Delijama" imao je samo reči hvale. To je bilo potpuno novo iskustvo za njega.

"Još ne verujem u sve što se dogodilo. Bila je teška utakmica. Bilo je neizvesno, ali smo zaslužili da prođemo dalje. Nisam osetio atmosferu kao večeras nikada ranije, a igrali smo protiv timova kao što je Olimpijakos", rekao je potencijalno novi trener Crvene zvezde.

Videćemo kako će se Izraelac snaći ukoliko zaista sedne na klupu crveno-belih, a podršku navijača bi na startu svog boravka u Beogradu zasigurno imao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke