Baharov ''zadatak'' Terziću - Ovaj kvintet NE SME da ode? Borjan nije među njima...

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2023.
13:02
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Da li će mu želje biti ispunjene?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Čim je Barak Bahar zvanično imenovan na mesto šefa struke Crvene zvezde, počeo je da radi na kadrovskim promenama, a ona koja je izazvala najviše polemika u javnosti jeste odluka da kapiten Milan Borjan više ne bude prvi golman.

Proteklih dana je bilo i spekulacija da ni za Aleksandra Kataija više neće biti mesta u timu, ali ''Telegraf'' je danas došao do novih, drugačijih saznanja.

Prema tim informacijama, Katai je jedan od petorice igrača koje Bahar želi po svaku cenu u svom timu naredne sezone, bez obzira da li će igrati kao starter, ili će imati ulogu ''džokera'' sa klupe.

Osim Kataija, toj grupi pripadaju i štoper Aleksandar Dragović koji je ''viđen'' i za novog kapitena ukoliko odustane od namere da napusti Zvezdu, zatim sjajni vezista Mirko Ivanić, brzonogi Osman Bukari i još jedan iskusni štoper Uroš Spajić.

Iz ovoga bi moglo da se zaključi da bi novi Zvezdin štoperski par mogli da čine Dragović i Spajić, pogotovo ukoliko uprava crveno-belih prihvati neku od ponuda za znatno mlađeg Strahinju Erakovića od čijeg potencijalnog transfera bi moglo i najviše da se zaradi ovoga leta.

Bilo je ovih dana i informacija da je i Milan Rodić jedan od igrača koje Bahar posebno ceni, pa se postavlja pitanje zašto ga nema na ovom spisku. Očekuje se da i Srđan Mijailović na poziciji zadnjeg veznog ima značajnu ulogu, videćemo šta će biti sa Kangom i Kangvom. Vezni red će biti jači i za Marka Stamenića koji stiže iz Kopenhagena, a kao još jedno krilo će delovati i novajlija iz praške Slavije Peter Olajinka, pa kao najveće neizvesnosti ostaju pozicije golmana, špica, pa i desnog beka, s obzirom na informacije da Vigo navodno želi da se vrati u River.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke