Baharov zaključak: ''Hrabra Zvezda, dobra igra, a rezultat izostao''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.12.2023.
22:15
Izvor: Beta

Nameće se pitanje - zašto?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je večeras da je razočaran rezultatima u Ligi šampiona, ali da nije razočaran igrom svog tima.

"Mislim da večerašnja utakmica na pravi način predstavlja našu kampanju, igrali smo hrabro i dobro, ali je rezultat izostao. Mogu da budem ponosan na igrače i na klub. Razočaran sam rezultatima u Ligi šampiona, ali ne i načinom na koji smo igrali", rekao je Bahar novinarima posle poraza od Mančester sitija.

Fudbaleri Zvezde porazom 2:3 od Mančester sitija završili su večeras učešće na evropskoj sceni, a Bahar je kazao da ekipa mora da se fokusira na domaće prvenstvo.

"Kao što sam rekao, razočarani smo rezultatima, ali dobro smo se borili... U Bernu je možda bila i naša najbolja utakmica, pa smo izgubili. Mislim da imamo dobar tim i da sada moramo da gledamo na Super ligu. Na prvom smo mestu, moramo da se okrenemo tome. Danas su igrači dali sve što su imali, utakmica je bila u jakom tempu. Sada nam sledi odmor i da se spremimo za Spartak", kazao je trener Zvezde.

Na pitanje novinara da oceni učinak mladih igarča Zvezde, Bahar je rekao da su pokazali "hrabrost i karakter".

"Uz malo sreće mogli su da postignu i gol. (Jovan) Mijatović je pogodio dve stative. Pokazuju da vrede da igraju u ovom klubu. Ponosan sam na njihov karkter", rekao je Bahar.

Upitan zašto mladi igrači nisu od početka meč bili u sastavu i da li žali zbog toga, Bahar je rekao da je "utakmica od prvog minuta drugačija".

"Pritisak pada vremenom i kada se utakmica više otvori oni mogu da pokažu svoje sposobnosti. To smo ove sezone više puta radili", rekao je Bahar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke