Baharova prva izjava posle poraza odmah izazvala reakciju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.11.2023.
23:24
Izvor: Sportske.net

Opet mu nije bilo do priče.

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras izgubila svaku nadu da bi mogla da prezimi u Evropi. Crveno-beli su poraženi od Jang bojsa u Bernu sa 2:0, pa će takmičenje u Grupi H završiti na poslednjem mestu, bez obzira na rezultate poslednjeg kola.

Posle meča je pred kamere Arene sport izašao i trener Barak Bahar, čija se reakcija sa posebnom pažnjom pratila od strane Zvezdinih navijača.

''Igrali smo jako dobro, stvorili veliki broj šansi i kada ne postignete gol, onda ga primite'', rekao je Bahar.

Kako dalje? 

''Biće teško, nismo igrali loše, ali sada moramo da verujemo da možemo da se podignemo u narednim utakmicama i da igramo bolje'', kratko je rekao Bahar, a ova njegova izjava je iritirala stručnog konsultanta na Areni sport Ranka Stojića, koji je odmah reagovao:

''Jedan od problema u Crvenoj zvezdi je trenerski stav. Ja sam prvi koji je rekao da je dobar odabir njegovo angažovanje, na osnovu onoga što sam video, ali nije moj posao da biram trenera.

Kada birate trenera morate da znate sve njegove karakteristike, i pozitivne i negativne. Jedna od najvažnijih stvari u modernom fudbalu je komunikacija - sa medijima, upravom, pogotovo sa igračima. Svakodnevno. Komunikacija znači motivacija, a on nema nikakvu vrstu komunikacije sa igračima. Apsolutno nikakvu i to je ozbiljan hendikep.

Sve je obrnuo, pripremao je tim za turnir u Rusiji, umesto za ovaj period. Zvezda praktično nije imala nikakve fizičke pripreme. 

Nije lako rešiti ovaj problem jer ceo taj stručni štab mnogo košta, ali sada kad je ostao samo domaća takmičenja, nisam siguran da oni mogu da iznesu ni to, jer ne poznaju dovoljmo našu ligu'', objasnio je Stojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke