Bakterija "pojela" travu, bez fudbala u Loznici do oktobra

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 27.07.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Problemi i pre otvaranja novog stadiona.

Povezane vesti

Fudbalski klub Loznica i dalje ne zna na čemu je, sudbina ovog tima zavisi umnogome od odluke u sporu koji vode FSS i Kolubara, jer ukoliko Lazarevčani odu u Srpsku ligu, to znači da će Loznica igrati Prvu ligu. 

Dok čekaju odluku, Lozničani ne znaju ni gde će igrati minimum dva meseca na startu nove sezone, jer su su se desile neke nepredviđene stvari nanovom stadionu Lagator.

Loznica je jedan od tri grada u Srbiji koji je dobio novi, ekskluzivni stadion, ali onprema svemu sudeći još neće dobiti priliku da se na njemu zaigraju utakmice.

Kako tvrdi portal "Sport Loznica", trava na Lagatoru je nastradala. "Telegraf" je takođe dobio identičnu informaciju iz izvora bliskih klubu, koji su otkrili da je nakon poplave u Loznici određena bakterija naškodila travi.

Takođe, "Sport Loznica" je doneo i informacije o tome da je čitav problem nastao još onda kada je rađen stadion, odnosno, da su se u izradi koristili materijali dosta manjeg kvaliteta od predviđenih.

Još uvek nisu otvoreni ni novi stadionu u Leskovcu i Zaječaru, mada postoje najave da bi oni trebali da budu pušteni u funkciju pre ovog u Loznici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke