Bandović bez izraženih emocija, ali ponosan: "Prezadovoljan sam igrom, biće to još bolje"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.07.2024.
22:56
Izvor: Sportske.net

Veruje da će to ubrzo izgledati još bolje.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović po navici nije pokazivao posebne emocije nakon meča sa Ajaksom u Amsterdamu koji je njegov tim izgubio minimalnim rezultatom.

Vojvodina i dalje ima izgledne šanse da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i eliminiše Ajaks u Bačkoj Topoli. Vrlo dobra predstava izabranika Božidara Bandovića koji je prezadovoljan igrom svog tima, mada nije pokazivao posebne emocije što ga i karakteriše.

"Čestitao bih mojim igračima na hrabroj igri i požrtvovanju. Mislim da smo taktički mnogo dobro odigrali. Držali smo ih dosta visoko, ali su imali nekoliko situacija da postignu gol. Želeo sam da igrači igraju bez grča, straha, da igramo ono što treniramo. Prezadovoljan sam igrom i možemo samo da budemo ponosni. Zahvalio bih se navijačima na dolasku iako ih je bio mali broj.

Ovo je pokazatelj da smo na dobrom putu. Posle ovoga moramo i možemo još bolje. Svih ovih meseci kod nas je intenzitet treninga vrlo jak. Pratili smo ih dosta dobro. Očekujemo da to bude još bolje iz nedelje u nedelju. Ono o čemu sam najviše pričao u prva dva meseca otkako sam došao je upravo to i igrači su se adaptirali na taj intenzitet. Sada preostaje da se i novi igrači prilagode", izjavio je Bandović za "Arenu sport".

Vojvodina će dočekati Ajaks u Bačkoj Topoli idućeg četvrtka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke