Bandović do detalja o Železničaru: "Vojvodina uvek ide na pobedu!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 05.04.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Novosađani u subotu od 18.00 časova gostuju ekipi iz Pančeva u 29. kolu Superlige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio je pred meč sa ekipom Železničara da će njegov tim nastaviti da igra na sebi svojstven način i uvek ići na pobedu.

Novosađani u subotu od 18.00 časova gostuju ekipi iz Pančeva u 29. kolu Superlige Srbije.

"Uvek idemo na pobedu, uz dužno poštovanje prema protivniku. Železničar je promenio trenera i u poslednja dva kola izgleda organizovanije, koristi posed, želi da ima višak u sredini terena, koristi širinu odakle je dosta opasan iz centaršuteva i zato moramo da budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta. Mi ćemo nastaviti da igramo na naš način, a to znači da moramo da mislimo na pozicioniranje po izgubljenoj lopti, jer je kontra napad protivnika uvek nama na umu. Očekujemo tešku utakmicu, igramo na svaka četiri dana, pa smo više fokusirani na oporavak i analizu naše igre i igre protivnika", istakao je Bandović za klupski sajt.

Bandović je dodao da će biti promena u sastavu i da će neki igrači dobiti veću minutažu.

"Veoma sam srećan kada vidim kako su igrači koji su dobili šansu odreagovali, poput Ivanovića koji je igrao veoma dobro i on će verovatno igrati špica. Pojačaćemo vezni red, u poslednje vreme dobro igra i Kembel, Lazarević je uvek spreman, tako da imamo rešenja. Videćemo kako je Uroš Nikolić, malo je osetio bol u kolenu, na poslednjem treningu ćemo znati koliko je spreman. Biće nekoliko promena i neki igrači će dobiti šansu, svi su spremni osim onih kojih nema, a bez njih se može", zaključio je Bandović.

Vojvodina se nalazi na petom mestu Superlige sa 44 osvojena boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke