Bandović i dalje uverava da Voša igra dobro i da pobede moraju doći, već danas?

Autor: Milovan Longinov
subota 02.03.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Trener Voše optimista.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Božidar Bandović optimista je pred gostovanje ekipi Javora i želi da njegov tim ponovi igru iz prethodne utakmice sa Spartakom.

Fudbaleri „stare dame“ danas od 14 časova gostuju u Ivanjici u 23. kolu Super lige Srbije.

"Ovo je veoma bitan meč za nas. Očekujemo čvrstu utakmicu, mnogo duela i dugih lopti, na terenu koji više odgovara našem rivalu nego nama. Verujem u ove momke i mislim da je poslednja utakmica pokazala način na koji želimo da igramo, da imamo posed i stvaramo šanse, nedostajao je samo gol. Kada imate igru, onda uvek možete da se nadate, a kada je nemate onda ste u problemu. Realizacija i neke pozicije u šesnaestercu smo analizirali i znamo da mogu da budu bolje kretnje u prostor. Momci su dali sve od sebe i želimo da zadržimo dobru igru i rezultat će doći. Podržavam svoju ekipu i očekujem da počnu da pobeđuju", rekao je Bandović.

On je dodao da ne planira velike promene u ekipi, kao i da se ne osvrće na probleme u taboru Javora, koji je ovih dana trenirao bez trenera.

"U ovom trenutku ne planiramo neke promene, ali videćemo posle poslednjeg treninga. Dobro smo odigrali bez lopte, dobro smo se pozicionirali, bolje nego u dve, tri situacije u Kragujevcu kada smo pogrešili. Kada su šanse tu, golovi će doći. Za mene je svaka naredna utakmica najbitnija, gledamo samo nas i da održimo dobre stvari koje smo radili, i da neke popravimo. Ne osvrćemo se na rivala, hoćemo da sve zavisi od nas", ističe Bandović.

Vojvodina u Ivanjici nije pobedila više od tri godine, ali se Bandović ne osvrće na tradiciju.

"Da smo dali dva, tri gola, niko ne bi pričao o tradiciji. Neću ni sada da gledam tradiciju, već da odigramo najbolje što možemo, jer smo se tako i pripremili. Moramo da igramo direktnije, jer teren nije na nivou na kom mi hoćemo. Treba da imamo posed, ali hoćemo da imamo i dodavanja u prostor i da što pre dođemo do gola", zaključio je Bandović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke