Bandović: "I igrom i rezultatima zaslužili smo četvrto mesto i plasman u Evropu"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.05.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Trener Voše zadovoljan.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je nakon što je njegova ekipa pobedom nad ekipom Mladosti iz Lučana obezbedila plasman u kvalifikacije Lige Evrope.

Fudbaleri „stare dame“ pobedili su ekipu iz Lučana rezultatom 1:0 i tako sezonu završila na četvrtoj poziciji, koja donosi drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Želim da čestitam svojim igračima na plasmanu u Evropu, što je bio i naš cilj. Zahvaljujem se i navijačima na podršci. Veoma je važno što smo uspeli da ostvarimo sve što smo želeli u ovom trenutku. Što se tiče utakmice, imali smo zadatak da probijemo tu nisku odbranu, u prvom poluvremenu smo mogli bolje, iako smo dali gol iz prekida. U drugom poluvremenu smo bili bolji, imali smo mnogo šansi i mislim da smo morali da damo još taj jedan gol. Gledajući čitavu utakmicu, verujemo da smo zaslužili da pobedimo. Takođe, želeo bih da istaknem da smo zaslužili četvrto mesto i izlazak u Evropu i igrom i rezultatima. Bilo je mnogo teških utakmica, u prvenstvu i u Kupu. Čestitam svima, i onima koji su igrali manje, jer su pokazali da su deo tima, pokazali smo da imamo odličnu svlačionicu i to je faktor koji je takođe imato uticaj na krajnji rezultat. Nama sada preostaje da se odmorimo i da se pripremamo za narednu sezonu i igru u Evropi. Hvala još jednom navijačima, Gradu Novom Sadu, upravi i predsedniku. Imamo jednu veoma dobru podlogu za nastavak", rekao je Bandović.

On se prisetio koliko je u početku bilo teško, nakon što Vojvodina nije slavila u prve četiri utakmice sa njim na klupi.

"Prvo verujem u svoj rad i svoj stručni štab, u ekipu. U početku imali smo negativne rezultate, ali su mi momci iz treninga u trening davali još veći motiv i to mi je dalo snage i vere da ćemo uspeti. Govorio sam već da je bilo samo pitanje trenutka kada će sve da se okrene u našu korist. Kao što sam rekao i pre, nije bitan samo rezultat, već i način na koji smo došli do svog cilja", zaključio je Božidar Bandović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke