Bandović kratak i razočaran!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 25.08.2024.
22:15
Izvor: Sportske.net

Bez dodatnih pitanja na konferenciji...

Povezane vesti

Trener Vojvodine Božidar Bandović razočaran je nakon poraza svoje ekipe od Napretka.

Fudbaleri „stare dame“ izgubili su večeras od Napretka rezultatom 1:2, a Bandović na konferenciji za medije nije krio razočaranje posle još jednog poraza.

"U teškoj smo situaciji posle izgubljene utakmice. Očekivali smo da ćemo igrati protiv niske odbrane i da nećemo imati mnogo prostora. Imali smo u prvom poluvremenu nekoliko situacija da napadnemo po boku, nedostajao nam je bolji završni pas. Posle primljenog gola, brzo smo izjednačili, dominirali, nije bilo mnogo šansi, žurili smo, izgubili smo samopouzdanje i nedopustivo je što nam je nedostajala ta druga lopta i što nismo igrali dobar presing kada izgubimo loptu, pa smo tako dozvolili rivalu da nam stvori šanse i pre gola", rekao je Bandović.

U narednom kolu Vojvodina gostuje ekipi Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zoran gost
Monday, 26.08.2024
18:07

Razumem da treba vremena da se tim uigra , ali tvoj tim od pocetkasezone plus i evropske utakmice ne igra nikako odnosno igra katastrofalno i ti treneru u pokusaju treba pod hitno da podneses ostavku. Prevelik je ovo zalogaj za tebe. Idi bre u svoju drzavu i tamo treniraj Berane ,Decic Mornar Otrant i ostale.