Bandović: "Pobeda za kraj i ostvarenje našeg glavnog cilja"

Autor: Milovan Longinov
petak 24.05.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Trener Voše želi tri boda i plasman u Evropu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Vojvodine Božidar Bandović želi da njegova ekipa osvoji još ta tri boda i tako potvrdi plasman u Evropu.

Fudbaleri „stare dame“ u subotu dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana i potrebna joj je pobeda kako ne bi zavisila od ostalih rezultata za plasman u kvalifikacije za UEFA takmičenja.

"Preostala je ta još jedna utakmica u kojoj je nama potrebna pobeda. Želimo da odigramo dobro i da pobedimo, što bi bilo od velikog značaja za naš plasman u Evropu. Nećemo gledati druge protivnike koji imaju svoje ciljeve. Mi hoćemo tri boda i da odigramo kao do sada. Ekipa Mladosti je iskusna, menjala je sistem, očekujemo nisku odbranu i igru na kontra napade, kao i na prekide. Što se tiče naše ekipe, svi su spremni, iako je bio dosta zgusnut raspored, zato nam je bio fokus na oporavku i analizi svakog sledećeg rivala", rekao je Bandović.

On je priznao da je ekipa umorna, ali i motivisana da osvoji još ta tri boda.

"Moramo da se napnemo, jeste da smo istrošeni i emotivno i fizički, osim finala Kupa bilo je tu još dosta bitnih utakmica. Sve te mečeve odigrali smo onako kako ja želim kao trener i tako ćemo nastaviti. Ali, opet moramo da damo sve od sebe i da pobedimo za kraj", zaključio je Bandović.

Kapije „Karađorđa“ biće otvorene, a ulaz slobodan za sve navijače Vojvodine uz želju da u što većem broju podržimo ekipu za overu plasmana u Evropu.

Utakmica Vojvodina – Mladost na programu je u subotu u 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke