Bandović ponosan na igrače i navijače: "Samo da ovako nastavimo"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.04.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Trener Voše optimista.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je igrom svoje ekipe u derbiju sa Crvenom zvezdom.

Fudbaleri „stare dame“ remizirali su rezultatom 0:0 u derbiju 32. kola Super lige Srbije, a Bandović je imao ponovo reči hvale za svoje igrače.

"Danas je bila sjajna atmosfera, čestitam svojim igračima na još jednoj odličnoj igri, protiv šampiona države. Posebno sam zadovoljan drugim poluvremenom, posedom i tim presingom iz kog smo imali tri, četiri situacije da postignemo gol. Sve u svemu, mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Hvala navijačima na podršci i još jednom čestitke mojoj ekipi", rekao je Bandović na konferenciji, a prenosi sajt Vojvodine.

On je istakao da u ovom trenutku ne razmišlja o finalu Kupa Srbije u kom će se takođe sastati sa Crvenom zvezdom.

"Uvek je naredna utakmica najvažnija i tako i mi razmišljamo i trenutno smo fokusirani samo na Partizan. Iza Zvezde su dva teška derbija, ali mi mislimo na nas i razmišljamo o našem narednom rivalu, a ne o finalu Kupa Srbije", istakao je Bandović.

Trener Voše je optimista pred finiš sezone, ako njegov tim nastavi ovako da igra i stvara šanse.

"Imali smo šanse koje nismo iskoristili, a samim tim što ih stvaramo možemo da budemo zadovoljni. Guram i Radulović su imali tek nekoliko treninga, Vukanović i dalje ima problema sa petom, i uz sve te probleme odigrali smo veoma dobro. Imamo razloga za optimizam ako nastavimo ovako da napadamo, golovi će ponovo doći", zaključio je Bandović.

U narednom kolu Vojvodina gostuje ekipi Partizana, u četvrtak od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke