Bane Ivanović sa navijačima, evo šta im je poručio

Autor: Beta Beta
sreda 21.03.2018.
12:28
Izvor: Beta

Današnji događaj bio ujedno i prilika za prvo obraćanje javnosti Baneta Ivanovića posle ''smene'' sa funkcije kapitena.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ambasador Rusije Aleksandar Čerpurin dodelio je danas u Ruskom domu u Beogradu prve navijačke pasoše (Fan ID) srpskim navijačima, bez kojih neće biti moguć ulazak na stadione tokom Svetskog prvenstva.

"Danas je važan dan za sve obožavaoce sporta u Srbiji, a posebno fudbalske navijače u Srbiji. Ovo je važan dokument koji obezbedjuje ulazak na stadione, ali i besplatan prevoz u gradovima domaćina", rekao je Čepurin na svečanosti u Ruskom domu.

S navijačkim pasošem se u Rusiju ulazi bez vize, besplatno se koristi gradski prevoz i garantuje ulazak na utakmice Mundijala.

"Za Rusiju je posle izbora Vladimira Putina za novi šestogodišnji mandat najbitniji dogadjaj predstojeće Svetsko prvenstvo. Izgradjno je 12 'super stadiona', a izmedju ostalih oni u Samari, Kalinjingradu i Moskvi", dodao je Čepurin.

On je podsetio na reči ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je nedavno izjavio u Moskvi prilikom posete stadiona Spartaka da je Srbija favorit u duelu protiv Brazila.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović ocenio je da će se reprezentacija u Rusiji osećati kao da igra na domaćem terenu.

"Plasman na Mundijal je veliki uspeh, ali posebnu težinu učešće na najvećoj fudbalskoj sceni je zato što se igra u Rusiji, nama bratskoj zemlji. Siguran sam da će posle domaćina Srbija imati najveću podršku, rekao je Šurbatović.

On je rekao da je interesovanje za utakmice Srbije na Mundijalu veliko.

"Ostalo je malo karata za mečeve naše reprezentacije. Ostale su samo one najskuplje. Za meč s Brazilom su sve karte rasprodate", dodao je on.

Šurbatović je Čepurinu poklonio dres reprezentacije Srbije s brojem 10 i pozvao sve da na Mundijalu navijaju za Rusiju i Srbiju.


Ambasada Rusije je navijačima uz "Fan ID" poklonila "srpsko-ruski razgovornik", a najavila je i da će uoči i tokom Mundijala u Ruskom domu organizovati mnoštvo dogadjaja posvećenim Svetskom prvenstvu.

Po dodeli šest navijačkih pasoša prisutnima se obratio doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i defanzivac Zenita iz Sankt Peteburga Branislav Ivanović koji je čestitao navijačima i zahvalio im se što će u Rusiji bodriti Srbiju.

Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi E sa selekcijama Kostarike, Švajcarske i Brazila.

Mundijal u Rusiji održaće se od 14. juna do 15. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke