Bane kapiten: ''Još da smo otišli na EURO...''

Autor: Darko Mitrović
subota 10.10.2015.
11:43
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Kapiten naše fudbalske reprezentacije Branislav Ivanović ističe da se tek sada vidi značaj onoga što je naš nacionalni tim ostvario u Albaniji.

BETA/AP Photo/Hektor Pustina
BETA/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Euforija posle trijumfa u Albaniji se polako stišava i misli usmeravaju na predstojeći duel sa Portugalom u Humskoj, ali uspeh u Elbasanu značajno je podigao samopouzdanje ''Orlovima'' u finišu kvalifikacija.

O tome je danas govorio kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

''Tek sada vidimo koliko je bila bitna pobeda u Albaniji. U ovom trenutku nam je najvažnije da imamo podršku naroda i na tome mora da se bazira kult reprezentacije. Nadam se da ćemo u budućnosti ostati na ovom putu'',
poručio je Ivanović u izjavi ''Tanjugu''.

On je naglasio da su reprezentativci pobedu nad Albanijom posvetili svim Srbima u zemlji, regionu i, naravno, na Kosovu i Metohiji.

Golovima u nadoknadi vremena rivalu je nanet bolan udarac, ali sve bi bilo još mnogo slađe da nije jedne ''sitnice'' koja sreću kvari...

''Pobeda je mogla da bude slađa, da smo njom otišli na šampionat Evrope. Ipak, ona je promenila atmosferu u Srbiji što se tiče fudbala, reprezentacije i svega oko nas'', poručio je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LuckyStrike
Saturday, 10.10.2015
14:21

ovaj mitrovic covek drvo sto se tice reprezentacije.. al je kralj.. u prvoj utakmicu u engleskoj dobio najbrzi crveni karton u premijer ligi... u beogradu protiv albanije opalio pesnicom nekog albanca na ovoj slici gore opet on u guzvi i njega drze... zivcan lik :D

avatar
РЕВОЛТ
Saturday, 10.10.2015
13:14

Pitanje je da li bismo ih pobedili da nam je trebalo i po zvanicnom bodovanju, mi smo veoma cudna nacija. Pobedite i Portugal sutra pa cemo da pricamo!

avatar
ACM<3
Saturday, 10.10.2015
12:36

Mozete vi dobijat Albaniju 30 puta ali kad niste u ovakvoj grupi se plasirali na evropsko onda treba da se svi pokrijete usima...Jako mi je drago i slavio sam sto smo dobili Albaniju,ali to je sad kao sve promijenilo jel..Ma cus price..Opet ce da gube od nekakve Jermenije i slicnih

avatar
ParniValjak!
Saturday, 10.10.2015
12:11

Sad se vidi , dasu kvalifikacije bile pravedne nebi albanija bila ni predzadnja a ne 2 ...

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 10.10.2015
12:07

Sta te briga za EURO kad ti Celsi puni dzepove. Da ste hteli, otisli bi na EURO.

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 10.10.2015
11:53

Naravno da nismo otisli na Euro. Nismo ni zasluzili, dobili smo Albaniju, jedan poluamaterski tim. Trebali ste da se pokazete protiv Danaca da bi videli Euro.

avatar
3x3
Saturday, 10.10.2015
11:48

Svaki put ista prica.