Barak Bahar: "Neverovatno..."

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.10.2023.
21:32
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljan realizacijom.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je nakon pobede nad IMT od 1:2 da je neverovatno da njegova ekipa nije postigla još više golova rivalu i na ovoj utakmici.

Crveno-beli su imali 12 udaraca na gol Vukmirovića, ali samo dve lopte su završile u mreži golmana IMT. Zasluženo je Zvezda došla do bodova, no ponovo se ponavljaju pojedine situacije - da se njihova mreža trese i da se mreža rivala ne trese dovoljno.

"Neverovatno je da je ovo druga utakmica u kojoj je trebalo da postignemo mnogo veći broj golova nego što to rezultat kaže. Iz jedne šanse smo primili pogodak. Nije lako prilagoditi se promeni nakon utakmice u Ligi šampiona, to zaista jeste velika razlika za igrače. Dobro su se pokazali i borili na terenu", istakao je Barak Bahar. 

Govorio je strateg Crvene zvezde i o izdanjima mladih igrača.

"Mladi igrači su nastupili od prvog minuta. Odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu. Takođe, cela ekipa je dobro igrala, pokazali su veliku borbenost". 

Očekuje izraelski stručnjak veliku prodršku navijača i na meču protiv ekipe TSC. 

"Imali smo neverovatno podršku navijača i nakon utakmice. Time sam posebno zadovoljan, mnogo nam znače na svakom meču. Nadam se da će biti uz nas i u sredu na utakmici protiv ekipe TSC", zaključio je Bahar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke