Barak Bahar: "Osećam razočaranje, ovo je tek druga utakmica"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 04.10.2023.
23:55
Izvor: Sportske.net

Utisci trenera crveno-belih posle remija sa Jang bojsom (2:2)

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar kazao je da bi možda i promenio startnih 11 za utakmicu sa Jang bojsom.

 "Osećam razočaranje jer nismo pobedili. Imali smo momentum, odbrana je bila dobra, karakter takođe, ali to nije bilo dovoljno. Razočarani smo pojedinim stvarima u odbrani", počeo je Bahar.

Zvezda je igrala ultra-ofanzivnog tokom poslednjih 15 minuta jureći gol zaostatka kada smo videli da se rival zgrčio Da li to mogao da bude slučaj i tokom ranije faze utakmice?

"Trebalo je da igramo bolje tokom utakmice. Završili smo utakmicu dobro, ali to je zato što smo pokušavali da postignemo gol. Kada vodimo, to ne izgleda baš dobro. Primili smo lake golove, morali smo da trčimo za njima, ali kao što sam rekao, završnica utakmice je bila dobra. Svako ko je ušao sa klupe odradio je dobar posao".

Bahar bi, možda, i promenio svojih početnih 11 sa utakmice sa švajcarskim timom.

"Možda, ali nekada igrači koji ulaze sa klupe mogu da promene situaciju samo kada dobiju šansu. Posebno Katai koji dugo nije bio sa nama i umalo nam nije doneo pobedu. Moramo više da budemo fokusiramo jer u Ligi šampiona nemate mnogo šansi kao danas. Morate igrati sa više fokusa".

Pričao je i o tome kako je video rivala.

"Znamo da su oni fleksibilan tim koji igra 4-4-2, ali i tim koji može da igra sa jednim napadačem i dva krila. Počeli smo utakmicu veoma dobro. Kasnije smo stagnirali, vratili se previše i za to smo kažnjeni".

Šta menja ovaj remi i kakav pogled donosi situacija u grupi?

"Ovo je tek druga utakmica, naravno da smo hteli da pobedimo i osvojimo tri boda. Sada imamo dve utakmice protiv Lajpciga i moramo da se nadamo najboljem".

Za vrlo kratko vreme, Žan-Filip Kraso uspeo je da upiše direktan učinak i to prelepom asistencijom za Osmana Bukarija. Vraća li se poverenje?

"Svako ko je ušao sa klupe nam je pomogao da dođemo do drugog gola: Lučić, Olajinka, Katai, Kraso... To je njihov posao".

Upitan je i da li je zamerio bilo šta Naseru Đigi koji je načinio penal, a

"Ne, ne mogu da kažem ništa igraču koji nije želeo to da učini, a i pritom je igrao veoma dobro".

Da li je Zvezda izgubila bitku na sredini terena?

"Mislim da nismo igrali loše na sredini. Bili su agresivni, Stamenić, Hvang i Ivanić. Mislim da su bili dosta agresivni. Možda je prvi gol došao po sredini, ali je drugi stigao sa boka. Moramo da popravimo neke stvari", podvukao je.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke