Batak prepušta ulogu favorita "zmajevima": "Održali smo sastanak na Marakani!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.02.2022.
16:35
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri niškog Radničkog, posle utakmica sa Partizanom i Crvenom zvezdom, sutra gostuju Voždovcu, u meču 23. kola Super lige Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak prepustio je danas ulogu favorita ekipi Voždovca, ali je istakao da će njegov tim dati sve od sebe da dobije predstojeći meč u Super ligi Srbije.

"Voždovac je kvalitetna ekipa, teško je igrati sa njima u gostima zbog te veštačke podloge i specifičnih uslova na stadionu. Još mi je u glavi prošla sezone i poraz na 'krovu' sa 5:0. Zbog svega toga im prepuštam ulogu favorita, ali mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo ovaj meč", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri niškog Radničkog, posle utakmica sa Partizanom i Crvenom zvezdom, sutra gostuju Voždovcu, u meču 23. kola Super lige Srbije.

Tim sa Čaira je trenutno deveti na tabeli sa 27 bodova, dok je Voždovac sedmi sa dva boda više.

Batak neće moći da računa na sve igrače pošto je Lazar Jovanović protiv Crvene zvezde "dobio nezgodan udarac", dok je Miljana Škrbića "izgubio na duži period".

"Ostali su spremni. Rioheji Mićibući je protiv Zvezde bio na klupi, a naš medicinski tim čini sve da ga osposobi da nam pomogne protiv Voždovca", rekao je Batak.

On je istakao da je ekipa vrlo motivisana pred ovaj meč.

"Imali smo to veliko emotivno pražnjenje protiv Crvene zvezde, ali baš zato sam odmah posle te utakmice rekao da treba istog momenta da je zaboravimo i okrenemo se Voždovcu", rekao je Batak.

"Održali smo sastanak na stadionu 'Rajko Mitić', igračima nije bilo lako, ali je i njima jasno da su utakmice kao što je ova u nedelju ključne u borbi za naš cilj, a to je četvrto mesto na tabeli. Imamo kvalitetniju ekipu od Voždovca i to moramo da dokažemo i na terenu", istakao je on.

Utakmica izmedju Voždovca i niškog Radničkog igra se sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke